19 Şubat 2008 Salı

Mantarli Tavuk Sote


Malzemeler
  • 500 gr kultur mantari
  • 1 adet tavuk gogsu
  • 1 buyuk boy kuru sogan
  • 2 adet domates
  • 1 tatli kasigi kekik

Hazirlanisi

  1. mantarlari 4 parcaya bolun.
  2. Tavuk gogsunu iri kupler halinde dograyin
  3. Domateslerin kabuklarini soyup kupkup dograyin
  4. Tencereye 2 yemek kasigi siviyagi alin.Icine yemeklik dogradiginiz soganlari ilave edip soteleyin.
  5. Tavuklari ilave edin .Rengi donunce suyunu cekmeye yakin mantarlari atin
  6. Mantarlarla birlikde pisince domateslerini ilave edin
  7. 10 dk kisik ateste pisirip kapatin.
  8. 1 tatli kasigi kekik ekleyin .Sicakken servis yapin.

Hiç yorum yok: