
Malzemeler
- 1 adet tavuk gogusu
- 1 cay bardagi pirinc
- 1 adet patates
- 1 yemek kasigi domates salcasi
- tuz, karabiber, 2 yemek kasigi siviyag
Hazirlanisi
- Tavuk gogsunu yikayin ve bir tencereye su doldurarak haslayin.
- Guzelce haslanan tavuklari cok minik parcalar halinde kiyin.
- Baska bir tencereye 2 kasik sivi yagi ve salcali alin.2-3 dakika soteleyin.uzerine tavuk suyunu ve bir miktar sicak suyu ilave edin.
- Kaynadikdan sonra yikanmis pirincleri ve tavuklarida ekleyin.
- Patatesleride minik kupler halinde dograyip icine ilave edin.
- Pirincler ve patatesler pistikden sonra altini kapatin .
- Arzu ederseniz maydonozla servis yapin.
Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder