
Malzemeler
- 4 tavuk göğüs fileto
- 1 su bardağı un
- 1 su bardağı ufalanmış galete unu veya (kellogs crumbs)
- 3 yumurta
- 1'er çay kaşığı kekik, nane, pulbiber,karabiber
Tuz
Hazirlanisi
- Unu ayrı bir tabağa alın. Etlerin her iki tarafına tuz serpiştirip yine her iki tarafını una bulayıp hafifçe silkeleyin.
- Yumurtaları yayvan bir tabakta iyice çırpın. Una buladığınız tavuk göğüs etlerinin iki tarafını yumurtaya bulayın. Galete ununun icine baharatlari karistirin.
- Sonra tavuk etlerini galete ununa bulayin.
- Teflon tavada yagi kizdirin.Iki tarafini kizartin.
- Kagit havlu uzerine alin.Fazla yagini ceksin.
- Sonra servis tabaginiza alin.Patates kizartmasi, pilav yada sotelenmis sebze esliginde servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder