
Malzemeler
- 1 Paket Tereyagi veya margarin (250 gr) (oda isisinda)
- 2 cay bardagi toz seker
- 1 paket kabartma tozu
- 1 yumurta (aki disina, sarisi icine)
- Damla cikolata
Hazirlanisi
- Oda isisindaki margarini karistirma kabiniza alin.
- icine yumurta sarisini, sekeri , kabartma tozunu ve yeterince unu ilave edin.
- Ele yapismayan kulak memesi yumusakliginda bir hamur elde edin.
- Hamurdan ceviz buyuklugunde parcalar kopartin.
- Elinizle resimdeki gibi bastirarak yassilastirin.
- Yagli kagit serilmis firin tepsinizi hazirlayin firini 350F (220-250C) isitin.
- hazirladiginiz hamurlari once yumurta akina bairin ve tepsiye dizin uzerine damla cikolatalari ekleyin .
- Sicak firina verin uzeri pembelesince cikarin.
Afiyet Olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder