Malzemeler
- 1.5 su bardagi ogutulmus Graham Craker(veya yulafli biskuvi)
- 1/2 cay kasigi tarcin
- 90 gr tereyag
- 1 paket Cream cheese(labne peynir)226gr
- 1 yumurta
- 1/2 su bardagi tozseker
- 4 yemek kasigi sour cream (veya yerine tatli suzme yogurt)
Hazirlanisi
- Erimis yag ile biskuvileri ve tarcini karistirin.
- Kelepceli kaliba kenarlarindan 2cm cikacak sekilde bastirarak yayin.Dolaba kaldirin.
- Oda isisinda ki cream cheese ve sekeri cirp.Yumurta, sour cream ekleyin mixerle fazla cirpmadan karistirin.
- Kelepceli kaliba dokun.
- Sicak su dolu bir baska tepsiye koyun 45 dk 350F(220c)pisir.
- 1 saat disarda 3 saat dolapta beklettikden sonra servis yapabilirsiniz.
Uzerine ben ikea dan aldigim lingonsylst kullaniyorum.Deneyin derim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder