28 Mart 2008 Cuma

Zeytinyagli Taze Fasulye

Malzemeler
  1. 1 Kg taze fasulye(ben amerikan fasulyesi kullandim)
  2. 1 buyyuk boy sogan
  3. 3-4 domates
  4. 1 tane kesme seker
  5. 1/2 cay bardagi sizma zeytinyagi
  6. 1 tatli kasigi tuz

Hazirlanisi

  1. Fasulyelerin kilciklarini ayikalyin ve yikayin.Hic kirmadan
  2. soganlari yarim ay seklinde ince ince dograyin
  3. Sizma zeytinyaginda soteleyin
  4. fasulyeleri ilave edin
  5. kabuklarini soydugunuz ve dorde boldugunuz domatesleri ilave edin
  6. tuzunu ve sekerinide ekledikden sonra altini kisin ve pismeye birakin.
  7. Zeytinyaglilari bir gun once pisirir ve ertesi gun tuketirseniz daha lezzetli olduklarini goreceksiniz.

resim acele ile cekilmistir :(

Hiç yorum yok: