
- Malzemeler:
2 paket vanilyalı puding
3,5 su bardağı süt
2 dilim konserve ananas halkası
1 çay bardağı dövülmüş ceviz
3 su bardağı karışık meyve suyu
Hazirlanisi
- 1 paket vanilyalı pudingi 3,5 su bardağı süt ile pişirin.
- Vanilyalı puding soğurken diğer paketi 3 su bardağı karışık meyve suyu(ananasli karisik meyve suyu mumkunse) ile pişirip soğutun.
- Vanilyalı pudingi kaselerinizin yarısını dolduracak şekilde paylaştırın. Ananas dilimlerini minik minik doğrayıp cevizle karıştırın ve kaselere paylaştırın.
- Karışık meyve suyu ile hazırladığınız pudinginiz soğuyunca kaselere paylaştırın.
Buzdolabında iyice soğumalarını sağlayıp hindistan cevizi ve antep fıstığı ile süsleyerek
- servis yapin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder